Szolgáltatásaim

Mélyhámlasztó, bőrmegújító kezelések

Kozmetikámban a leghatékonyabb, innovatív megoldásokkal várlak, ha szeretnéd, hogy a bőröd megújuljon, friss és egészséges legyen.

Anti-aging kezelések

Vízióm, hogy a bőr öregedésének folyamatát megállíthatjuk. Ebben a szellemben végzem hatékony, mégis kímélő ránctalanító, anti-aging kezeléseimet.

Klasszikus kozmetikai kezelések

Egy modern Nő számára elengedhetetlen az ápolt, igényes megjelenés, melyet a klasszikus kozmetikai kezelések segítségével érhetünk el. Kozmetikámban a klasszikus szépítő kezeléseket és a legmodernebb technikákat alkalmazom a gyönyörű, egészségtől ragyogó bőrért.

Testkezelések

Ki ne álmodna karcsú, tónusos, feszes bőrről? A mély, kötőszöveti szinten ható feszesítő kezeléseket a svájci Mavex cég termékeivel végzem, melyek a bőrt egyenletessé és tónusossá teszik, segítenek a méregtelenítésben, emellett növelik a bőr rugalmasságát és feszességét.

Tartós szőrtelenítés

A waxos és cukorpasztás eljárások mellett különleges megoldást ajánlok a nemkívánatos szőr eltávolítására: mélyreható, koncentrált, kizárólag a szőrtüszőket érintő lézeres szőrtelenítést.

Smink

Legyen szó akár különleges eseményről, akár mindennapos kérdésekről, egyedi, személyre szabott sminktanácsadással és professzionális smink készítésével várom Vendégeimet.

Iratkozz fel a hírleveleimre,

ha nem szeretnél lemaradni az újdonságokról!

Ha ápolt, igényes megjelenésre vágysz a mindennapokban, válaszd különleges, személyre szabott szolgáltatásaimat!
Jelentkezz be még ma hozzám, szeretettel várlak!