Anti-aging

Hatékony és innovatív kezelések a kortalan szépségért

Bőrünk regenerálódása, a sejtek megújulása idővel lelassul.
Ez egy természetes folyamat, azonban
hatékony megoldásokkal megállíthatjuk, akár vissza is fordíthatjuk!

Milyen anti-aging 

megoldásokkal várlak?

Oxigén kezelés

Forradalmi megoldás a bőr hámlasztásáért és ragyogásáért! A kezelés során az oxigén- és őssejtterápiás technológiákat kombinálom, melyek által a bőr azonnal puhábbá, simábbá és ragyogóbbá válik. Tökéletes kezelés különleges események előtt.

A kezelés ára:

16 500 Ft

Őssejtes kezelés

Olyan növényi őssejtek segítségével korrigálja a finom vonalakat és ráncokat, mint az alma, havasi gyopár vagy a nyári tőzike. Ezek az őssejtek megvédik a bőrt a káros UV-sugaraktól, megsokszorozzák a bőr kollagén- és elasztintermelését, miközben regenerálnak és csökkentik a gyulladásokat.

A kezelés ára:

24 000 Ft

Antioxidáns anti-aging kezelés

Egyedülálló arckezelés, mely egyszerre fehéríti, feszesíti, hidratálja és ragyogóvá varázsolja a bőrt, miközben csökkenti a kipirosodást. Segítségével a kisebb és mélyebb ráncok is feltöltődnek, kisimulnak.

A kezelés ára:

24 000 Ft

Kontúrozó arckezelés

Kényeztető kezelés, mely növényi őssejtekkel és peptidekkel feszesíti, hidratálja és ragyogóvá varázsolja a bőr tónusát. Hatékonyságáról a feszesítő, vízbázisú összetevők és a bőrbe bejutó nyugtató olajok gondoskodnak. Az exkluzív kapszulába zárt hatóanyagok érintetlenül jutnak a bőrbe, ezzel biztosítva az azonnali és hosszan tartó eredményt.

A kezelés ára:

A Max kontúrozó kezelés ára: 26 500 Ft
A Max Deluxe kontúrozó kezelés ára: 34 900 Ft

Fehérítő luxuskezelés

Ez az átfogó kezelés, a legújabb fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a hiperpigmentáció minden formájától. Segítségével a bőrtónus azonnal javul, a bőr ragyogóvá válik. Nyáron is alkalmazható fehérítő kezelés, minden bőrtípusra.

A kezelés ára:

 A feszesítő nyak- és dekoltázskezelés ára: 22 000 Ft
A feszesítő átalakító kezelés ára: 24 000 Ft

Tekintsd meg

anti-aging kezeléseink eredményeit:

Tekintsd meg árlistánkat, vagy jelentkezz be hozzánk konzultációra, speciális kezelésre! Szeretettel várunk!