Professzionális smink

Személyre és alkalomra szabott megoldás a tökéletes szépségért

Legyen szó akár egy hétköznapról, amit feldobnál, egy különleges alkalomról, az esküvődről, egy tökéletes, személyre és alkalomra szabott smink segít, hogy minden percben gyönyörűnek és magabiztosnak érezd magad. Ebben tudok segíteni professzionális smink szolgáltatásommal.

Pierre René | Karaja

Hogyan biztosítom a tökéletes minőséget?

Kozmetikámban kizárólag professzionális eszközökkel és kiváló minőségű sminktermékekkel dolgozom.

Pierre René

A Pierre René Professional több mint 40 éve készít kiváló minőségű, gazdag textúrával és nagyon jó pigmentációval rendelkező dekorkozmetikumokat, elkötelezett az állatkísérlet-mentes termékek előállítása iránt. Termékei egytől egyig bőrgyógyászatilag és szemészetileg teszteltek, összetevői közt bőrtápláló vitaminok és olajok találhatók.

Karaja

A Karaja széles termékskálája egyedi és újszerű megoldásaival, gyönyörű, gazdagon pigmentált, életteli színeivel és elegáns megjelenésével mindenki szívébe hamar belopja magát. A dekorkozmetikumok könnyen és precízen kezelhetőek, textúrájuk egyenletesen terülő, szépen satírozható, az elkészült smink pedig rendkívül tartós. Folyamatos innováció jellemzi, professzionális minőség, bőrtápláló hatóanyagok, káprázatos színek. Ez maga a klasszikus olasz elegancia.

Professzionális

sminkszolgáltatásaim

Nappali smink

Ha állásinterjúra készülsz, fontos találkozód van, vagy egyszerűen csak feldobnád a napot, és szeretnél egy olyan sminket, ami professzionális és különleges, a nappali smink szolgáltatásom tökéletes választás.

Nappali smink ára:

5 000 Ft

Alkalmi, esküvői smink

Különleges alkalmakon, a nagy napon minden Nő szeretné gyönyörűnek érezni magát. Ebben segítek a személyiségedhez és az alkalomhoz illő, tartós, elegáns smink elkészítésével.

Alkalmi smink ára:

7 000 Ft

Esküvői / menyasszonyi smink:

8 000 Ft

Sminktanácsadás

Ha a mindennapokban is szeretnél az arcodhoz és a személyiségedhez tökéletesen passzoló sminket készíteni, de nem vagy benne biztos, mi illene hozzád, sminktanácsadás szolgáltatásom a tökéletes választás. Átbeszéljük a sminkrutinod, megmutatom, milyen színek és formák illenek hozzád, és elkészítjük a tökéletes mindennapi sminkedet. 

A sminktanácsadás ára a kozmetikámban kapható sminktermékekre levásárolható, így otthon is dolgozhatsz ugyanazokkal a minőségi termékekkel.

Sminktanácsadás ára: 10 000 Ft/óra

10 000 Ft / óra

Pierre René | Karaja

Professzionális sminktermékek a mindennapokra

A smink szolgáltatásaim során használt termékek megvásárolhatók a kozmetikámban. Válaszd a kiváló minőséget, használj professzionális sminktermékeket a mindennapokban is!

Tekintsd meg

Eddig elkészített sminkjeim

Ha szeretnél bejelentkezni hozzám, vagy kérdésed van,
vedd fel velem a kapcsolatot!