Vélemények

Szeretnéd tudni, hogy

milyen eredményeket érhetünk el együtt?

10 éve járok a Kristály Kozmetikába, Ági minden bőrproblémámra talált ezidő alatt megoldást. Érzékeny a bőröm, számos allergiával küzdök, így ez nem is olyan egyszerű! Az otthoni bőrápolást is az ajánlott készítményekkel végzem.

Szeretem a “Kristály” kozmetikát, mert igényes megjelenése miatt jó érzést kelt bennem. Ági felkészültsége pedig mindig lenyűgözött. Véletlenül és eredetileg ideiglenesen kerültem a “kezei” köze , de néhány alkalom után nem volt kérdés hogy maradok .. ha lehet örökre ?

Drága Ági!

Pont most 12 éve, hogy kezelésbe vetted az arcomat. Mindketten tudjuk,hogy nem volt egyszerű dolgod. Ahogy anyukám mondta, borzalmasan néztem ki. És mindez az esküvőm előtt volt. Három hónap alatt csodát műveltél velem és a nagy napon bizony gyönyörű lett az arcbőröm. Sosem felejtem el Neked! Köszönöm!

Azóta is töretlen a bizalmam, és mikor az Image termékekre váltottál, tudtam,hogy nekem ez is jó lesz. Mit jó??? Hihetetlenül szuper!!! Ha nem látom a saját szememmel,hogy egy kezelés alatt már láthatóan szebb a bőröm, el se hiszem. Tényleg szembeötlő minden alkalommal a változás. És mindennek tetejébe kellemes kikapcsolódás az egész kezelés, fájdalom nélkül. Régen el sem mertem képzelni,hogy smink nélkül menjek el otthonról. Ma pedig már alapozó nélkül járok mindenhova. Remélem sokáig használhatom az Image termékeket Veled, a te szakértelmeddel, mert ilyen szép és fiatalos arcbőrt szeretnék, még legalább 50 évig!!!! Mindig rohanok, de egy fix időpont minden hónapban van a naptáramban: Ági Image❤❤

Miért a Kristály Kozmetika?

Talán azért, mert az Ági személye garancia a profizmusra!

A hely tiszta, kellemes, igényes, és, ami nagyon fontos csak Te és a kozmetikusod…, csak rád figyel, csak veled foglalkozik, tehát fontos vagy!

A termék… Hatékony, megfizethető, bármikor elérhető, így a „szépülés” csak rajtad múlik.

A meghitt, bizalmi kapcsolat, az innovatív szemlélet engem több 10 éve itt tart! Szeretettel ajánlom a Kristály Kozmetikát!

Nagyon szeretek Ágihoz járni! Nem is tudom, pontosan mióta vagyok rendszeres vendége a kozmetikának, viszont egy biztos, semmiképpen nem váltanék.

Azt érzem, Áginál minden problémámra találok megoldást. Ági segítségével jött rendbe az arcbőröm (pedig nagyon problémás arcbőröm van), rendszeres kezelésre jártam és az általa javasolt termékeket használtam, amelyeket imádok, ugyanis bármennyire hihetetlen, szinte azonnal látszik a hatása.

Abban is Ági segített, hogy visszakapjam a régi testsúlyomat (testkezelés) és ismét hordhattam a régi ruháimat. Szinte kikerekedett a szemem, amikor rám jött az egyik régi fekete ruhám! És azt láttam, hogy CSINOSAN áll rajtam.

Viszont egy valami nagyon fontos! Mindent úgy kell csinálni, ahogyan Ági mondja és akkor az is fog történni, amit vársz!

Összegzésben imádok oda járni, jókat beszélgetek, jókat pihengetek és nagyon feltöltődők.  Csakis ajánlani tudom.

Jelentkezz be hozzám, töltődj fel és élvezd az általam nyújtott kezelések minden előnyét!